Tele Trading As består av flere produksjonsavdelinger, med spesialkompetanse på det enkelte profileringssegment.

Bildekor

Vår grafiske avdeling designer gjerne din nye firmabil, for så å sende jobben videre til vår
produksjon som printer digitalt på forskjellige folier, for siden å bli montert på kjøretøyet i vår monteringsavdeling.

Fasadedekor

Store fasadebokstaver, LED-belyste logoer eller lyskasser. Vi har dekorert store og små
fasader i en årrekke over hele landet. Fra design til montering er vi med gjennom hele
produksjonslinjen for at vår kunde skal være 100% fornøyd med resultatet.

Skilt

Vegskilt, festivalskilting, parkeringsskilter. Vi leverer i ren alu, alubond eller banner. Vi dekker garantert ditt behov for småskilting. Vår kundekrets på småskilting spenner seg fra små veglag via kommuner til store festivaler. Trenger du å vise vei, ta kontakt med oss.

Profileringsartikler

Trenger din bedrift logoballonger til jubileet, eller er det en pop-up messevegg og sitrondrops med logoen på papiret som er behovet, så er det oss du bør ta en telefon til. Vi kan garantere at deres ønsker vil imøtekommes. Vi har banker, festivaler og bilbransjeforeninger blant våre fornøyde kunder.

Silketrykk tekstil

Vi silketrykker årlig ca. 10.000 enheter i vår tekstilavdeling. Dette er enten ved direktetrykk eller ved produksjon og montering av tekstiltransferer. Enten du velger direktetrykk eller kanskje å opprette en logobank med teksiltransferer for seinere oppdrag så garanterer vi et prikkfritt
resultat.

Til Bilbransjen

Vi er Norges største leverandør av silketrykkede skiltholdere til bilbransjen, årlig gå omtrent 500.000 skiltholdere gjennom våre maskiner og ut på de norske veiene. Vi har nisje løsninger for supporterklubber, etater, lag og foreninger som ønsker det lille spesielle ekstra. Vi har i tillegg lagervare av dekkposer, dekketiketter, key-tag, arbeidsmapper, salgstativer, boltposer og mye mer… i tillegg lager vi nøkkelringer, verkstedtagger, isskraper og mye mye mer. Bare ta kontakt hvis du lurer på noe!