Skilt

Store fasadebokstaver, LED-belyste logoer eller lyskasser. Vi dekorerer store og små fasader med skilt over hele landet. Fra design til montering er vi med gjennom hele produksjonslinjen for at vår kunde skal være 100% fornøyd med resultatet.

Vegskilt, parkering- og festivalskilt. Vi dekker garantert ditt behov for skilting. Vår kundekrets på skilt spenner seg fra små veglag via kommuner til store festivaler. Trenger du å vise vei, ta kontakt med oss.

Kontakt oss


Skiltholder

Vi er Norges største leverandør av skiltholdere med silketrykk til bilbransjen. Årlig går ca. 500.000 skiltholdere gjennom våre maskiner og ut på de norske veiene. Våre to hovedserier er Klipp-serien og Formac-holderen. Klipp-serien er en skiltplate som blir levert uten løse deler der bunnen er med ledd. Formac- skiltholder leveres med egen bakholder og løse reklamelister ved siden. Vi har også nisje løsninger for supporterklubber, etater, lag og foreninger som ønsker det lille spesielle ekstra.

Vi trykker din logo, webadresse eller budskap direkte på en skiltplate. Du bestemmer antallet. En skiltholder er laget for å beskytte og sikre registreringsskiltet på din bil. Den er en beskjeden, men godt synlig reklameplass. Som markedsleder leverer vi skiltholdere til et stort utvalg bilforhandlere i Norge og Norden. Her er ingen begrensninger! Vi har mer enn 30 års erfaring med salg, design, produksjon og distribusjon av skiltplater og vi har kort leveringstid!Formac - Alt til bil

Gjennom vår samarbeidspartner FORMAC AB har vi et komplett vareutvalg til bilverksted, utstilling og klargjøring. FORMAC AB er Sveriges største leverandør på bilrekvisita. Tele Trading håndterer hele FORMACs kundeportefølje i Norge. Isskrape, nøkkelring, nøkkeltags, keytags, dekketiketter, dekksekk, planleggingstavle, arbeidsmapper er bare noe av de produktene FORMAC leverer.

Webshop


Folie

Vi designer, produserer og monterer! Vår grafiske avdeling designer gjerne profileringen på din nye firmabil. Vi printer digitalt på forskjellige folier og monterer folien på kjøretøyet i vår egen monteringshall.Tekstiltrykk

Vår tekstil avdeling trykker mange tusen enheter silketrykk hvert år. Vi både trykker, presser og monterer silketrykk på et stort utvalg tekstiler. Opprett gjerne en logobank for din bedrift hos oss og vi garanterer en rask leveranse med et prikkfritt resultat.

Kontakt oss


Tekstiler

Tele Trading As leverer profilerings- og arbeidstøy for alle behov. Fra en enkelt t-skjorte med trykk, til broderte allværsjakker for ekstreme forhold. Vi har erfarne leverandører som sørger for et vidt spekter i pris, kvalitet og modeller. Vi leverer spesialsøm i større opplag for de større arrangementene, men vi trykker like gjerne en enkelt t-skjorte for ditt festlige lag.Reklame materiell

Trenger din bedrift logoballonger til jubileet, bannere, roll-ups, pop-up messevegg eller sitrondrops med deres logo, så er det oss du bør ta en telefon til. Vi leverer alt av messe materiell. Vi garanterer at deres ønsker imøtekommes. Vi leverer til banker, festivaler og bilbransjeforeninger. Alle fornøyde kunder.

Kontakt oss